Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?
 

Rekisteriseloste 24.12.2010

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Sukuposti.net / Terhi Piispa-Helisten
Kolkonniementie 70
58920 Kolkontaipale
puhelin 050 568 1006
sähköposti terhi.piispa@sukuposti.net
(myöh. "Sukuposti.net")

REKISTERIN NIMI

Sukuposti.net-verkkopalvelun käyttäjärekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt käyttäjäksi Sukuposti.net-verkkopalveluun. (myöh. "käyttäjä")

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Sukuposti.net-verkkopalveluun rekisteröityneiden käyttäjien tietojen tallentaminen. Tietoja voidaan käyttää Sukuposti.netin ja käyttäjän väliseen yhteydenpitoon, sivuston toiminnan kehittämiseen, väärinkäytösten selvittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN TIETOJEN LÄHDE

Rekisterin tiedot saadaan käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Käyttäjän tunniste (automaattinen, numero)
Käyttäjätunnus
Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Syntymäaika
Salasana

TIETOJEN LUOVUTUS

Käyttäjäkohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ellei kulloinkin voimassa oleva laki näin edellytä (esim. poliisitutkinta). Käyttäjien tiedoista koostettuja tilastoja (esim. käyttäjien keski-ikä) voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Käyttäjä voi halutessaan poistaa tunnuksensa palvelusta. Tällöin kaikki käyttäjään liittyvät tiedot poistuvat palvelusta kokonaan.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee Jämsässä Servtechin suojatulla palvelimella.

MUUTA

Sukuposti.net-verkkopalvelu ei vastaa käyttäjien syöttämän tiedon oikeellisuudesta. Verkkopalvelu ei kerää henkilötietolain 11§:ssä tarkoitettuja arkaluontoisia henkilötietoja.