Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?
 

Sukuposti.net -tuotteet - Toimitus- ja maksuehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan valitsemalla verkkokaupasta halutut tuotteet sekä tilausmäärät. Tuotteet siirtyvät ostoskoriin. Mikäli tilaaja täyttää yhteystietoihinsa sähköpostiosoitteen tai rekisteröitynyt käyttäjä tekee tilauksen sisäänkirjautuneena, lähetetään tilauksesta tilausvahvistus sähköpostiin. Rekisteröitynyt käyttäjä näkee tilaustietonsa myös profiilisivulla. Ilman sähköpostiosoitetta/kirjautumista tilausvahvistusta ei lähetetä, mutta tilauserittelyn voi tulostaa itselleen tilauksen lopuksi. Tuotteiden mukana tilaaja saa aina kuitin.

Toimitus

Postitettavat tilaukset toimitetaan kirjeenä / pakettina viiden (5) arkipäivän kuluessa maksun näkymisestä. Mahdollisista viivästyksistä tai poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan tilaussivulla tai suoraan tilaajille.

Tilaukset ulkomaille

Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteyttä terhi.piispa@sukuposti.net. Verkkokaupan hinnat sisältävät postituksen kotimaassa.

Maksutavat

Tilauksen maksetaan ennakkomaksuna tilisiirrolla. Maksutiedot tulostuvat tilauksen yhteydessä selaimeen ja lähetetään myös sähköpostilla tilaajille. Maksusuoritukset osoitetaan annettujen tietojen (viitenumero) mukaisesti tilille FI38 5383 0420 0618 77 (BIC: OKOFIYHH), saaja Equito Ky.

Käsittelemme tilauksia arkisin ja ennakkomaksullinen tilaus vahvistetaan/tuotteet postitetaan, kun maksu näkyy tilillämme.