Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?

Tervetuloa Sukupostiin!

Hanki käyttäjätunnus! Kirjautumalla palveluun voit mm. käyttää haussa tarkempia hakuehtoja, lähettää kuvia hevosista ja käyttää Dream Pedigree-toimintoa! Tervetuloa käyttäjäksi!

Sukuposti on portaali kaikille hevosihmisille. Pääosassa sivuston toiminnassa on sukutietokanta sekä siihen liittyvä kuvagalleria. Sukupostin tietokannan laajentamiseen ja päivittämiseen osallistuu iso joukko vapaaehtoisia, jotka ovat omistautuneita harrastukselleen ja kiinnostuneita tiedon jakamisesta muillekin.

galleria haku galleria

Tiedotteita
20.7.2020

Lämminveristen kilpailurekisteritiedot Sukupostissa

Tiedot on lisätty rekisterikorteista eli vanhimpien ravurien tiedot eivät täsmää Heppaan, jonka statistiikat alkavat 1974. Kilpailurekisterinumerot on merkitty "kilp." ja hevosrekisterinro "SF-".

25.2.2020

Kyösti Saranpään valokuva-arkisto

Olemme saaneet käyttöömme edesmenneen raviurheilun syväasiantuntijan laajan kuva-arkiston. Lisäämme nämä hevoshistorian helmet galleriaamme - pidä silmällä ”Vanhat kuvat” -galleriaamme!

20.2.2020

Unohtuneet salasanat

Jos olet unohtanut salasanasi ja salasanan automaattinen resetointi ei onnistu, voit pyytää uuden salasanan sähköpostilla osoitteesta teppu@sukuposti.net.

Kaikki tiedotteet