Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?

Tervetuloa Sukupostiin!

Hanki käyttäjätunnus! Kirjautumalla palveluun voit hakea hevosia tarkemmilla hakuehdoilla, lähettää kuvia hevosille ja käyttää Dream Pedigree-toimintoa! Tervetuloa käyttäjäksi!

Sukuposti on portaali kaikille hevosihmisille. Pääosassa sivuston toiminnassa on sukutietokanta sekä siihen liittyvä kuvagalleria. Sukupostin tietokannan laajentamiseen ja päivittämiseen osallistuu iso joukko vapaaehtoisia, jotka ovat omistautuneita harrastukselleen ja kiinnostuneita tiedon jakamisesta muillekin.

galleria haku galleria

Tiedotteita
20.1.2020

Ongelma palautteisiin vastaamisessa

Ilmenneen vian ansiosta palautteisiin lähettämämme vastaukset eivät ole saapuneet perille useampaan kuukauteen. Pahoittelut! Jos odotat edelleen vastausta kysymykseesi, lähetä uusi palaute.

4.1.2020

Katsaus vuoteen 2019

Tietokantaamme lisättiin yli 16 000 kuvaa ja lähes 90 000 hevosta, lisäksi satojen tuhansien hevosten tietoja päivitettiin. Kiitokset aktiivisille vapaaehtoisille tietokantapäivittäjillemme!

18.10.2019

Kantakirjatut sh-orit

Löydät nyt Sukupostista kaikki kantakirjatut suomenhevoset suku- ja kantakirjaustietoineen, alkaen vuodesta 1907 jolloin valtion kantakirja perustettiin!

Kaikki tiedotteet
110 kertomusta suomenhevosesta, osa II