Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?
Afkomsfremstilling 1972

HevonenPalkintoPisteetSäkäk.Lautask.Muuta
2 KL 1 GR 20 point
En samling knap middelstore plage. Alle med god dybde og bredde. Gennemgående med et ret kønt hoved, men nakken hos de fleste lidt for kort. En del med for stejl skulder. Lemmerne passende føre, men hos enkelte lidt indfodet. Bevægelsen jævnt god, men lidt snæver for. Hingsten fremstillet i særdeles god kondition.
1 KL 2 GR 22 point
En samling middelstore, ret ensartede plage, med god dybde og bredde. Alle med et kønt hoved på en velansat hals. God skulder og markeret manke. Hos enkelte en lidt stram lænd, et lidt kort kryds og nogle med tendens til højt ansat hale. Lemmerne passende føre og hos de fleste velstillede. Bevægelsen meget god. Hingsten viser, at han præger sit afkom i fordelagtig retning. Hingsten fremstillet i særdeles god kondition.
1 KL 2 GR
En samling meget ensartede og betydelige plage. Alle med et kønt hoved på en velansat lang hals. God skulder og overlinie. Hos enkelte et lidt stramt lændeparti. Lemmerne passende føre og velstillede. Bevægelsen særdeles fremadgribende, men kunne hos enkelte ønskes lidt mere elastisk. Hingsten har præget afkommet i fordelagtig retning. Hingsten fremstillet i særdeles god kondition.