Back On Track
Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?

Haluatko tukea Sukupostin toimintaa?

Sukupostin tukijamainostus on helppo tapa tukea Sukupostin toimintaa ja saada samalla näkyvyyttä edulliseen hintaan. Tukijamainokset näkyvät hakutulossivulla. Tukijakohtaiset mainosnäytöt riippuvat tukijoiden määrästä, mutta järjestelmä pyrkii näyttämään jokaisen tukijan logon yhtä monta kertaa. Tukijamainostuksesta saadut tuotot käytetään Sukupostin uusien toimintojen kehittämiseen ja sivuston ylläpitoon.

Mikäli sinulla on Sukupostin käyttäjätunnus, kirjaudu sisään ennen tukijakuvan lisäämistä ja tilauksen maksua. Kirjautumalla mainos liitetään tunnukseesi ja saat profiilisivullesi raportin siitä, kuinka monta kertaa logosi on näkynyt ja voit tarvittaessa vaihtaa myös logoa/nettisivujen osoitetta kesken mainoskauden (ei käytössä toistaiseksi, mutta tulossa lähiviikkoina).

Voit valita tukijajakson keston (kuukausissa) tilauksen yhteydessä. Tukijamainospaikan hinta on yrityksille 16€/kk, yhdistyksille, seuroille ja yksityishenkilöille 8€/kk! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Palvelua myy Equito Kommandiittiyhtiö (y-tunnus 1861740-4), joka vastaa Sukupostin mainosmyynnistä.

Näkyvän logon/kuvan maksimikoko on 160x100 pikseliä ja hyväksyttävä tiedostomuoto on jpg. Järjestelmä pienentää logon automaattisesti sopivaan kokoon. Jos tarvitset apua mainoskuvan tekemiseen, ota yhteyttä terhi.piispa@equito.fi tai puh. 050 568 1006. Myös muissa mainosasioissa voi olla yhteydessä, tarjolla on myös muita mainosratkaisuja.

Pidätämme oikeuden hylätä lähetetyn logokuvan ja korvata sen toisella kuvalla, mikäli logo on virheellinen (esim. viottunut tiedosto), epäasiallinen tai ei sovellu sivuston kohderyhmään. Sivustolla on myös alaikäisiä käyttäjiä, joten emme julkaise K-18-materiaalia. Mikäli logossa ja sen julkaisussa on jotain epäselvää, otamme aina yhteyttä mainostajaan asian selvittämiseksi. Näyttöjärjestys lasketaan uudelleen kerran minuutissa, joten lataamasi logon julkaisussa on pieni viive.

Tukijamainospaikka maksetaan tilauksen yhteydessä Suomen Verkkomaksut Oy:n verkkomaksupalvelulla. Maksun voi suorittaa suomalaisesta verkkopankista tai Visa / MasterCard-kortilla.

Mikäli mainospaikan tilauksessa, verkkomaksupalvelussa tai jossain muussa mainostukseen liittyvässä asiassa ilmenee ongelmia / kysymyksiä, otattehan yhteyttä terhi.piispa@equito.fi tai puh. 050 586 1006!

Tällä sivulla mainitut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen. Muuttuvat hinnat eivät vaikuta jo tilattuihin paikkoihin tilauksen voimassaoloaikana.

Tee tilaus

 

© Sukuposti.net 2001-2023 - Kaikki oikeudet pidätetään