Voit käyttää haussa asteriskia *
Salasana unohtunut?
Shetlanninponien rotunäyttely, Loimaa 27.10.2012
Tuomari Annu Stenqvist ja Päivi Lönnblad (handlerit)
Berghälls Sparkling Star
Berghälls Sparkling Star
246001H00121080
Liberty
Liberty
107 SH
Mornfrost Monakhir
Mornfrost Monakhir
246001H00121137
Mornfrost Monakhir
Mornfrost Monakhir
246001H00121137
Sandbackas Fuchsia
Sandbackas Fuchsia
1436 SH
Smedjenäs Mayflower
Smedjenäs Mayflower
1276 SH
Smedjenäs Mayflower
Smedjenäs Mayflower
1276 SH
Usvaniityn Helmeri
Usvaniityn Helmeri
246001H00101945
Usvaniityn Jesse
Usvaniityn Jesse
248 SH
Usvaniityn Jesse
Usvaniityn Jesse
248 SH
Usvaniityn Jesse
Usvaniityn Jesse
248 SH
Usvaniityn Judith
Usvaniityn Judith
1372 SH

Kaikki kuvat (13 kpl)
HevonenPalkintoPisteetSäkäk.Lautask.Muuta
II (FIN)
Tyypiltään korkeajalkainen. Pitkä kaula ja pitkä lapa. Hyvä syvyys ja hieman pieni takaosa. Hyvä luusto. Kiverä kinner, melko suorat liikkeet. Matkaavoittava ja irtonainen käynti. Ravi on tahdikasta, voisi olla irtonaisempaa.
I, LV, Champion veteraani (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Suurilinjainen. Hyvä kaula, jossa hyvä ylälinja. Pitkä lapa, hyvä syvyys, hieman pitkä lanne, hyvänmuotoinen takaosa. Riittävä luusto jaloissa. Käynti on aktiivista. Tahdikas, hyvinpyörivä, matkaavoittava ravi.
I (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Ilmeikäs pää. Hieman lyhyt kaula. Hyväasentoinen lapa, hieman piirteetön säkä, hyvä syvyys. Hyvänmuotoinen takaosa. Hento luusto, kiverä kinner. Tarmokas käynti. Aktiivinen ravi.
III (FIN)
Hyvä rotu- ja orileima. Suurilinjainen. Ilmeikäs pää. Melko hyvänmuotoinen kaula, jossa raskaat liittymät. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, sopusuhtainen runko. Riittävä luusto. Käynti: otj askel selvästi lyhyempi, ei varaa yhtä paljon kuin toiselle, ep. Ravi on melko tahdikas, mutta saisi edetä paremmin.
II (FIN)
Melko hyvä rotutyyppi, hieman hankalassa kehitysvaiheessa. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, pieni takaosa. Riittävä luusto. Melko suorat liikkeet. Käynti tänään hieman kiireistä. Ravi on kevyttä.
I, LV, Champion varsa (FIN)
Hyvä rotuleima ja hyvin kehittynyt. Ryhdikäs. Sopusuhtainen. Riittävä luusto. Käynti on aktiivista. Ravi on hyvin pyörivää ja siinä on hyvä mekaniikka.
I, LV, Champion ori, BIS3 (FIN)
Hyvä rotuleima. Hieman alakaulaisuuteen taipuvainen, muuten hyvänmuotoinen kaula. Hyväasentoinen lapa. Hyvä säkä ja syvyys. Hyvin kulmautunut takaosa. Mej hajavarpaiset, kerii. Tahdikas käynti. Ravi on aktiivista ja pyörii hyvin.
I (FIN)
Hyvä rotuleima. Hyvänmuotoinen kaula. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, luisu lautanen. Jaloissa riittävä luusto. Kinner voisi olla paremmin kulmautunut. Mej hajavarpaiset. Käynti on tahdikasta ja matkaavoittavaa. Ravi on aktiivista, matkaavoittavaa ja irtonaista.
II (FIN)
Selvä rotuleima. Hyvänmuotoinen kaula. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys. Hyvänmuotoinen takaosa. Matkaavoittava käynti. Tahdikas ja matkaavoittava ravi, aktiivinen.
II (FIN)
Hyvä rotuleima. Suurilinjainen. Kaulassa hyvä ylälinja, hyväasentoinen lapa, hyvä säkä ja syvyys, hyvin kulmautunut takaosa. Käynti on matkaavoittavaa, saisi olla irtonaisempaa. Ravi on tahdikasta, saisi olla irtonaisempaa.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, orileima saisi olla selkeämpi. Ilmeikäs pää. Muuten hyvänmuotoinen kaula, mutta niska saisi olla pidempi. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys. Hieman hento luusto. Kiverä kinner. Levittää takaa, ahdas edestä. Käynti on aktiivista, mutta tänään ajoittain hieman vaikeuksia tahdin kanssa. Kiireistä. Ravi on tahdikasta ja melko aktiivista.
I, LV (FIN) CH-mini
Hyvä rotu- ja tammaleima. Pitkä kaula, pysty lapa. Hyvä syvyys, luisu lautanen. Riittävä luusto jaloissa. Kiverä kinner. Käynti on aktiivista ja irtonaista, tahti ei aivan selkeää. Ravi aktiivista ja pyörivää.
II, LV (FIN)
Hyvä rotuleima. Hyvänmuotoinen, hieman lyhyt kaula. Hieman pysty lapa, hieman piirteetön säkä. Hyvä syvyys. Pienehkö takaosa. Hyvä luusto, lyhyet sääriluut. Tarmokas käynti. Tahdikas ravi.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, hyvin kehittynyt. Hyvä kaula, hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys. Hieman lyhyt, luisu lautanen. Käynti on tahdikasta. Ravi on aktiivista.
II, LV (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima, ryhdikäs. Hyvä ylälinja kaulassa. Pitkä lapa, hyvä säkä ja syvyys. Hieman pieni takaosa. Riittävä luusto. Käynti on aktiivista, tahti ei aina säily. Ravi on kevyttä.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, hyvin kehittynyt. Ilmeikäs pää, hyvä kaula, hyvä säkä, mutta luisu, lyhyt lautanen; pieni takaosa. Hieman hento luusto. Kiverä kinner. Käynti aktiivista ja matkaavoittavaa. Ravi on tahdikasta ja siinä on hyvä mekaniikka.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, feminiini. Ilmeikäs pää. Hyväasentoinen lapa. Tällä hetkellä ei sopusuhtaisimmassa kehitysvaiheessa. Riittävä luusto jaloissa. Käynti on aktiivista. Ravi on tahdikasta ja kevyttä.
II, LV (FIN)
Selvä rotuleima. Kookas. Niska saisi olla pidempi, muuten hyvänmuotoinen kaula. Pitkä lapa, hyvä syvyys, pitkä lautanen. Hyvä luusto. Takaa ahdas. Käynti on matkaavoittavaa ja irtonaista. Tahdikas ja matkaavoittava ravi.
I, LV, Champion tamma, BIS (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Ilmeikäs pää. Hyvänmuotoinen kaula, sopusuhtainen runko ja hyvä ylälinja. Riittävä luusto. Käynti on tahdikasta ja tarmokasta. Ravi on aktiivista ja matkaavoittavaa.
I, LV (FIN)
Hyvä rotu- ja orileima. Ilmeikäs pää. Hyvänmuotoinen kaula, jossa hyvä ylälinja. Pitkä, hyväasentoinen lapa, hyvä säkä ja syvyys. Hieman pieni takaosa. Riittävä luusto. Tahdikas ja tarmokas käynti. Tahdikas ravi, saisi olla irtonaisempaa.
II, LV (FIN)
Hyvä rotuleima. Melko hyvänmuotoinen kaula, jossa raskaat liittymät. Pitkä lapa, hyvä syvyys. Hieman pieni takaosa. Riittävä luusto. Mej hajavarpaiset, kerii. Ympäriinsä melko ahdas. Tarmokas käynti. Ravi saisi olla jäntevämpää.
I (FIN)
Hyvä rotuleima, hyvin kehittynyt. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, hieman pieni takaosa. Hyvä luusto. Käynti on tarmokasta. Ravi on hyvin pyörivää, hyvä mekaniikka, aktiiviset liikkeet.
I (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Ilmeikäs pää. Hieman lyhyt kaula. Hyväasentoinen lapa, hieman piirteetön säkä, hyvä syvyys. Hyvänmuotoinen takaosa. Hento luusto, kiverä kinner. Tarmokas käynti. Aktiivinen ravi.
II (FIN)
Melko hyvä rotuleima, tyypiltään korkeajalkainen. Hieman lyhyt kaula. Hieman pysty lapa, hyvä syvyys, luisu lautanen. Hento luusto, painuneet polvet, pihtinen takaa. Aktiivinen käynti. Ravi on kevyttä ja melko irtonaista.
II (FIN)
Hyvä rotuleima. Ilmeikäs pää. Suora kaula, jossa voisi olla pidempi niska. Melko hyväasentoinen lapa, hyvä säkä ja syvyys. Hieman pieni takaosa. Aktiivinen, melko matkaavoittava käynti. Ravi on kevyttä, mutta lyhyttä.
I, LV, Paras nuori tamma (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Ilmeikäs pää. Hyvänmuotoinen kaula, joka saisi olla hieman pidempi. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, vahva lanne. Hyvänmuotoinen takaosa. Riittävä luusto. Käynti on tahdikasta ja matkaavoittavaa. Ravi on tahdikasta, hyvin pyörivää ja siinä on hyvä mekaniikka.
I, LV (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima, hyvin kehittynyt. Ilmeikäs pää, hyvä kaula, hyväasentoinen lapa. Hyvä syvyys, sopusuhtainen runko. Riittävä luusto ja kiverä kinner. Käynti on tahdikasta. Ravi on tahdikasta ja kevyttä.
II (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Hyvänmuotoinen kaula, jossa saisi olla pidempi niska. Hyväasentoinen lapa, hyvä säkä ja syvyys. Hieman pieni takaosa. Hieman hento luusto. Kiverä kinner. Käynti on tahdikasta. Melko aktiivinen ravi.
II (FIN)
Hyvä rotuleima. Hyvä kaula, hieman pysty lapa. Hyvä syvyys, hieman pieni takaosa. Riittävä luusto. Ympäriinsä ahdas. Käynti on tahdikas, voisi olla matkaavoittavampaa. Tahdikas, mutta melko lyhyt ravi.
II (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Hieman pysty lapa. Hyvä syvyys. Sopusuhtainen runko ja hyvä ylälinja. Saisi olla ryhdikkäämpi. Tahdikas käynti. Aktiivinen ravi.
II (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Ilmeikäs pää, hyvä kaula, hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys. Hieman hento luusto. Kiverä kinner. Pihtinen takaa. Käynti on aktiivista ja tarmokasta. Ravi on tahdikasta.
III (FIN)
Melko hyvä rotutyyppi. Hieman pitkä pää. Lyhyt kaula. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, pieni takaosa. Hieman hento luusto, kiverä kinner. Melko suorat liikkeet. Matkaavoittava käynti. Ravi on tahdikasta ja matkaavoittavaa. Aivan turhan tuhdissa kunnossa!
II (FIN)
Hyvä rotuleima. Kevyt kaula, melko hyväasentoinen lapa. Hyvä syvyys, hieman pieni takaosa. Riittävä luusto. Hieman pitkät sääriluut. Kiverä kinner, mej hajajalk. Käynti on tarmokasta. Ravi on kevyttä.
II (FIN)
Hyvä rotuleima. Hieman pysty lapa, hyvä syvyys, piirteetön säkä. Pieni takaosa. Riittävä luusto. Käynti on tarmokasta ja tahdikasta. Ravi on aktiivista.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, hyvin kehittynyt. Ilmeikäs pää, hieman pysty lapa, hyvä syvyys. Pieni takaosa. Riittävä luusto. Kiverä kinner. Käynti on tarmokasta. Ravi on tahdikasta ja aktiivista.
II, LV (FIN)
Hyvä rotuleima, tyypiltään korkeajalkainen. Ilmeikäs pää. Hyvänmuotoinen, mutta alhaalta liittynyt kaula. Melko hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, hieman pitkä lanne. Hyvänmuotoinen takaosa. Vej hajavarpainen. Käynti on aktiivista ja tarmokasta, tänään hieman kiireistä. Ravi on aktiivista ja matkaavoittavaa.
I, LV, Paras nuori ori, Champion nuori, BIS2 (FIN) Paras Suomessa syntynyt poni
Hyvin kehittynyt, melko suurilinjainen. Ilmeikäs pää, hyvä kaula. Hyväasentoinen lapa. Hyvä syvyys rungossa. Hyvä luusto. Kiverä kinner. Käynti tahdikasta ja aktiivista. Ravi on aktiivista.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, hyvin kehittynyt. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys, hieman pieni takaosa. Riittävä luusto. Käynti tarmokasta, hieman kiireistä. Ravi on kevyttä.
II (FIN)
Hyvä rotuleima, melko suurilinjainen, hyvin kehittynyt. Kaulassa hyvä ylälinja. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys. Hyvänmuotoinen takaosa, riittävä luusto ja kiverä kinner. Tahdikas ja tarmokas käynti. Ravi on hyvin pyörivää.
I, LV (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Hyvä ilme. Muuten hyvänmuotoinen kaula, mutta saisi olla pidempi niska. Pitkä mutta hieman pysty lapa. Hyvä syvyys, vahva lanne, hyvänmuotoinen takaosa. Käynti on tarmokasta ja tahdikasta. Ravi on hyvin pyörivää ja aktiivista.
I (FIN)
Hyvä rotu- ja orileima. Ilmeikäs pää. Raskas pään ja kaulan liittymä. Hyvä ylälinja ja sopusuhtainen runko. Jaloissa riittävä luusto. Ahdas takaa. Käynti tänään kiireistä. Ravi on tahdikasta ja melko lennokasta.
I, LV (FIN)
Hyvä rotuleima ja suurilinjainen. Ilmeikäs pää. Hyvänmuotoinen kaula, jossa hyvä ylälinja. Hyväasentoinen lapa, hyvä syvyys. Sopusuhtainen runko. Kaikissa jaloissa vennot vuohiset. Riittävä luusto. Kiverä kinner. Lyhyet sääriluut. Käynti melko tahdikasta. Melko suorat liikkeet. Ravi on tahdikasta ja aktiivista.
I (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Hyvänmuotoinen kaula, jossa hyvä ylälinja. Pitkä lapa, hyvä syvyys. Luisu lautanen. Ahdas edestä, epävakaa kinner. Riittävä luusto. Sivusta melko hyväasentoiset jalat. Käynti on tahdikas ja aktiivinen. Ravi on kevyt.
II (FIN)
Hyvä rotu- ja tammaleima. Hyvänmuotoinen, hieman lyhyt kaula. Hieman pysty lapa. Pitkä, luisu lautanen. Riittävä luusto. Kiverä kinner. Ahtaat liikkeet. Tahdikas, aktiivinen käynti. Ravi on matkaavoittavaa.